Duit Sewu

Versi: Krisna Purna

Aku ora duwe duit sewu,
Opo maneh duit satus ewu..
Piye kon ora mumet ndhasku,
Ditagih utang tanggaku..

Ora kurang nggonku nyambut gawe,
Olehe lha kok sakmene wae..
Arep nyopet malah dadi gawe,
Yo wis gor tak trimo wae..

reff:
Sidane aku mung pasrah wae,
Sithik-sithik receh tak kumpulke..
Kapan arep ngumpul duite,
Mung cukup nggo mangan wae..

reff:
Aku ora duwe duit sewu,
Opo maneh duit satus ewu..
Piye kon ora mumet ndhasku,
Ditagih utang tanggaku..

Aku ora duwe duit sewu,
Opo maneh duit satus ewu..
Piye kon ora mumet ndhasku,
Ditagih utang tanggaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *