Bareng Metue

Versi: Anik Arnika

Kang aja gerek lunga dingin,
Kula masih pengen kesanding..

Sun kepengen bareng metue,
Lunga mendi barengan bae..

Apa ora kangen,
Ning kula wong wayu..
Kula watir kakang,
Cintane wis beku..
Kang aja gerek lunga dingin..

reff:
Kaberan temen,
Sun due laki..
Cuma arane bli jelas tekane,
Pegel ngentenane..

Pindang blanak,
Bumbune kuning..
Pancen blenak,
Urip diwayu awak sampe gering..

Sun kepengen bareng metue,
Lunga mendi barengan bae..

Apa ora kangen,
Ning kula wong wayu..
Kula watir kakang,
Cintane wis beku..
Kang aja gerek lunga dingin..

reff:
Kaberan temen,
Sun due laki..
Cuma arane bli jelas tekane,
Pegel ngentenane..

Pindang blanak,
Bumbune kuning..
Pancen blenak,
Urip diwayu awak sampe gering..

Sun kepengen bareng metue,
Lunga mendi barengan bae..

Apa ora kangen,
Ning kula wong wayu..
Kula watir kakang,
Cintane wis beku..
Kang aja gerek lunga dingin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *