Wanci Ratri

Versi: Titien S.

Cahyo mbulan hamadhangi,
Pepeteng ing wanci ratri..
Lintang kumedhep pangayub,
Koyo-koyo ngelingake..

Lintang mbulan sumunar,
Katon padhang kumebyar..
Sarmila ing kadyo rino,
Ngelingake mring hyang sukmo..

Sumilir angin pratondho,
Panguripan engkang nyoto..
Datan biso hanyelak’i,
Kanugrahan gusti..

Ibo endah wanci ratri,
Naliko mbulan nyunari..
Donga suci tumujune,
Gusti kang murbeing dumadi..

reff:
Sumilir angin pratondho,
Panguripan engkang nyoto..
Datan biso hanyelak’i,
Kanugrahan gusti..

Ibo endah wanci ratri,
Naliko mbulan nyunari..
Donga suci tumujune,
Gusti kang murbeing dumadi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *