Suruh Ketemu Rose

Lirik lagu Sanguturu ke-3500 Suruh Ketemu Rose
Versi: Sulies St

NADYAN WUS GENEP SEWINDU,
NINGGAL NGOMAH NINGGAL ATI AKU..
ROSO MANTEBING ATIKU,
TANSAH SETYO NGENTENI SLIRAMU..

NGENDIKANMU TAK UGEMI,
NGANTI KAPAN ORA BAKAL LALI..
KAPAN BOYO KOWE BALI,
NGRENGKUH AKU NGANTI TEKAN PATI..

MERGO TRESNO,
TAN CIDRO MRING SUMPAH JANJI SUCI..
BUNGAH SUSAH,
AYEM TENTREM KUMPUL DADI SIJI..

BEBARENGAN ANDUM TRESNO,
MUGO JODOH SAK LAMI-LAMINYO..
KARI NGUNDHUH PAKERTINE,
IBARAT SURUH KETEMU ROSE..

reff:
MERGO TRESNO,
TAN CIDRO MRING SUMPAH JANJI SUCI..
BUNGAH SUSAH,
AYEM TENTREM KUMPUL DADI SIJI..

BEBARENGAN ANDUM TRESNO,
MUGO JODOH SAK LAMI-LAMINYO..
KARI NGUNDHUH PAKERTINE,
IBARAT SURUH KETEMU ROSE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *