Cinta Murni (Harpa)

Versi: Dian Anic

Mungkin terlanjur cinta mati,
Mungkin kien cinta terbaik..
Abadi cinta kula,
Senajan harapan hampa..

Senajan kula beli sepadang wulan,
Tapi sun due cinta murni..
Najan dudu pilihan,
Jujur kula demen sampean..

reff:
Apa dosa yen kula,
Terlanjur naruh rasa..
Ora ngerasakan kecabik rasa,
Senajan ulah wong kedua..

reff:
Duh nangapa batin durung rela,
Yen dikabari wong liyan..

Kula sadar
Anak wong pertama..
Sing isin atine ndika..
Kula dudu pilihan..

Apa dosa yen kula,
Terlanjur naruh rasa..
Ora ngerasakan kecabik rasa,
Senajan ulah wong kedua..

reff:
Duh nangapa batin durung rela,
Yen dikabari wong liyan..

Kula sadar
Anak wong pertama..
Sing isin atine ndika..
Kula dudu pilihan..

Apa dosa yen kula,
Terlanjur naruh rasa..
Ora ngerasakan kecabik rasa,
Senajan ulah wong kedua..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *