Tingeling

Ega-Gebbyca_1
Lirik lagu Sanguturu ke-3550 Tingeling
Versi: Ega Gebbyca

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..
——————
[ver: lyrics]
[id: lpzqlvch]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Tingeling]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.03]Tingeling
[00:00.03]by: Ega Gebbyca
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Sapa sing pernah kebayang,
[00:35.06]Akibat tingkah wong lanang..
[00:38.32]Tapi kula wis ngalami,
[00:42.47]Waktu dilelara laki..
[00:46.71]Tingeling ampun
[00:50.04]Larane setengah mati..
[00:53.45]Tingeling ampun
[00:56.63]Sampe kapan ora lali..
[01:00.36]Padahal kurang sepira,
[01:04.03]Emane ning keluarga..
[01:07.52]Nerima ning segalane,
[01:10.88]Sandang sanding
[01:13.07]lan sandunge..
[01:16.22]
[01:47.07]>>>
[01:48.07]>>
[01:49.07]>
[01:50.07]Apa kien hukum karma,
[01:55.37]Sing menimpa ning diri kula..
[02:02.01]
[02:07.10]Sebab bengen sun rumasa,
[02:11.71]Sering janji sing ora nyata..
[02:18.49]Ning setiap wong lanang,
[02:21.30]Selalu kepengen menang..
[02:24.22]Yen wis asil maksude,
[02:27.51]Tek tinggal kari bae..
[02:32.12]Padahal kurang sepira,
[02:35.00]Emane ning keluarga..
[02:38.53]Nerima ning segalane,
[02:42.70]Sandang sanding
[02:44.44]lan sandunge..
[02:47.25]
[03:18.00]>>>
[03:19.00]>>
[03:20.00]>
[03:21.00]Apa kien hukum karma,
[03:26.30]Sing menimpa ning diri kula..
[03:32.28]
[03:38.17]Sebab bengen sun rumasa,
[03:42.65]Sering janji sing ora nyata..
[03:49.12]Ning setiap wong lanang,
[03:52.04]Selalu kepengen menang..
[03:55.09]Yen wis asil maksude,
[03:58.39]Tek tinggal kari bae..
[04:03.00]Sapa sing pernah kebayang,
[04:06.53]Akibat tingkah wong lanang..
[04:09.53]Tapi kula wis ngalami,
[04:13.75]Waktu dilelara laki..
[04:18.30]Tingeling ampun
[04:21.41]Larane setengah mati..
[04:24.64]Tingeling ampun
[04:27.38]Sampe kapan ora lali..
[04:31.61]Padahal kurang sepira,
[04:35.41]Emane ning keluarga..
[04:38.70]Nerima ning segalane,
[04:42.13]Sandang sanding
[04:44.75]lan sandunge..
[04:47.85]
————
Preview:

Advertisements

Wis Mbandreng

Ian-Faster
Versi: Ian Faster

Mbadog ora mbadog,
Asal karo ko..
Asal ndeleng kowe mesem,
Nyong wis ayem..

Kencot ora kencot,
Ora dirasa..
Sing penting ana pulsa,
Nggo nelpon kowe..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..

Adus ora adus,
Kowe tetep ayu..
Makin mambu
Inyong makin seneng..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: unpslvch]
[ar: Ian Faster]
[ti: Wis Mbandreng]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:36]
[00:00.04]Wis Mbandreng
[00:00.04]by: Ian Faster
[00:12.04]
[00:14.04]>>>
[00:15.04]>>
[00:16.04]>
[00:17.04]Mbadog ora mbadog
[00:20.23]asal karo ko,
[00:23.15]Asal ndeleng kowe mesem
[00:26.78]nyong wis ayem..
[00:28.73]
[00:31.68]Kencot ora kencot
[00:35.20]ora dirasa,
[00:38.29]Sing penting ana pulsa
[00:42.02]nggo nelpon kowe..
[00:45.39]Lunga endi bae,
[00:48.59]Esuk awan sore bengi..
[00:53.41]Sing tak kangeni kowe,
[00:56.71]Sing tak pengini kowe..
[01:01.03]Panas apa udan,
[01:04.40]Banjir apa gunung mbledug..
[01:08.40]Sing tak kangeni kowe,
[01:11.64]Sing tak pengini kowe..
[01:15.47]Nyong wis mbandreng..
[01:18.49]Yeihh..
[01:21.78]
[01:25.15]Adus ora adus
[01:27.76]kowe tetep ayu,
[01:30.82]Makin mambu
[01:33.39]inyong makin seneng..
[01:37.51]Lunga endi bae,
[01:41.64]Esuk awan sore bengi..
[01:45.77]Sing tak kangeni kowe,
[01:49.21]Sing tak pengini kowe..
[01:53.52]Panas apa udan,
[01:56.84]Banjir apa gunung mbledug..
[02:00.71]Sing tak kangeni kowe,
[02:04.14]Sing tak pengini kowe..
[02:08.15]Nyong wis mbandreng..
[02:11.22]Yeihh..
[02:15.65]Nyong wis mbandreng..
[02:19.77]Yeihh..
[02:23.27]
————
Preview:

Jumpet

Adistya-Mayasari_8
Versi: Adistya Mayasari

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uionlvch]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Jumpet]
[al: Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:53]
[00:00.05]Jumpet
[00:00.05]by: Adistya Mayasari
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Roso jumpet mesti ono,
[00:42.05]Roso kuatir mulo nyikso,
[00:45.94]Sakat sing ono riko..
[00:51.04]
[00:54.09]Keroso kari keroso,
[00:58.26]Mendem kangen saben dino,
[01:02.56]Sakat sing ono riko..
[01:07.78]
[01:11.08]Saiki riko nong endi,
[01:18.30]Opo tah riko wis lali,
[01:23.96]Nong janjine nong welase..
[01:34.21]
[01:39.58]Roso jumpet mesti ono,
[01:43.61]Roso kuatir mulo nyikso,
[01:47.71]Sakat sing ono riko..
[01:53.19]
[01:55.92]Keroso kari keroso,
[01:59.91]Mendem kangen saben dino,
[02:04.14]Sakat sing ono riko..
[02:10.18]
[02:12.53]Saiki riko nong endi,
[02:21.00]Opo tah riko wis lali,
[02:26.77]Nong janjine nong welase..
[02:36.42]
[03:18.05]>>>
[03:19.05]>>
[03:20.05]>
[03:21.05]Sun uncalaken kangen iki,
[03:28.62]Myakne yo sing kari nyikso..
[03:35.34]
[03:53.18]Tetep sun rumat welas iki,
[04:01.64]Masio riko sing ono..
[04:11.42]
[04:13.02]Roso jumpet mesti ono,
[04:17.30]Roso kuatir mulo nyikso,
[04:21.22]Sakat sing ono riko..
[04:26.63]
[04:29.42]Keroso kari keroso,
[04:33.51]Mendem kangen saben dino,
[04:37.56]Sakat sing ono riko..
[04:43.54]
[04:45.79]Saiki riko nong endi,
[04:53.93]Opo tah riko wis lali,
[05:00.15]Nong janjine nong welase..
[05:09.65]
[05:51.01]>>>
[05:52.01]>>
[05:53.01]>
[05:54.01]Sun uncalaken kangen iki,
[06:02.11]Myakne yo sing kari nyikso..
[06:08.42]
[06:26.34]Tetep sun rumat welas iki,
[06:34.92]Masio riko sing ono..
[06:45.31]
————–
Preview:

Janda Bodong

Riana-Oces
Versi: Riana Oces

Suamiku tergila-gila
Janda muda beranak dua..
Minta ijin berpoligami,
Aku tak sudi..

Gara-gara tak mau dimadu,
Kau nekat pergi meninggalkanku..
Tak pernah pulang-pulang lagi,
Ku sakit hati..

reff:
Bilang tak berani,
Kau tiru cara sensasi..
Kau talak kau cerai diriku
Lewat sms..

Mana kejantananmu,
Mana hati nuranimu..
Kau buang diriku
Bagaikan baju rombeng..

Aku si janda bodong,
Suami minggat kecantol kalong..
Istri bukan janda bukan,
Statusku digantung-gantung..

Aku si janda bodong,
Surat cerai kosong melompong..
Istri bukan janda bukan,
Nasibku digantung-gantung..

Janda bodong, janda bodong,
Korban egonya lelaki..
Janda bodong, janda bodong,
Korban poligami..

reff:
Gara-gara tak mau dimadu,
Kau nekat pergi meninggalkanku..
Tak pernah pulang-pulang lagi,
Ku sakit hati..

Bilang tak berani,
Kau tiru cara sensasi..
Kau talak kau cerai diriku
Lewat sms..

Mana kejantananmu,
Mana hati nuranimu..
Kau buang diriku
Bagaikan baju rombeng..

Aku si janda bodong,
Suami minggat kecantol kalong..
Istri bukan janda bukan,
Statusku digantung-gantung..

Aku si janda bodong,
Surat cerai kosong melompong..
Istri bukan janda bukan,
Nasibku digantung-gantung..

Janda bodong, janda bodong,
Korban egonya lelaki..
Janda bodong, janda bodong,
Korban poligami..
—————-
[ver: lyrics]
[id: olzzlvch]
[ar: Riana Oces]
[ti: Janda Bodong]
[al: Dut Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:25]
[00:00.04]Janda Bodong
[00:00.04]by: Riana Oces
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Suamiku tergila-gila,
[00:38.42]Janda muda beranak dua..
[00:41.40]Minta ijin berpoligami,
[00:44.10]Aku tak sudi..
[00:48.39]Gara-gara tak mau dimadu,
[00:51.40]Kau nekat pergi meninggalkanku..
[00:55.03]Tak pernah pulang-pulang lagi,
[00:58.07]Ku sakit hati..
[01:01.10]
[01:13.09]>>>
[01:14.09]>>
[01:15.09]>
[01:16.09]Bilang tak berani,
[01:19.09]Kau tiru cara sensasi..
[01:22.81]Kau talak kau cerai diriku
[01:25.88]Lewat sms..
[01:29.18]Mana kejantananmu,
[01:32.63]Mana hati nuranimu..
[01:36.69]Kau buang diriku
[01:38.88]Bagaikan baju rombeng..
[01:42.87]Aku si janda bodong,
[01:46.25]Suami minggat kecantol kalong..
[01:49.94]Istri bukan janda bukan,
[01:53.00]Statusku digantung-gantung..
[01:56.80]Aku si janda bodong,
[01:59.81]Surat cerai kosong melompong..
[02:03.43]Istri bukan janda bukan,
[02:06.68]Nasibku digantung-gantung..
[02:10.88]Janda bodong, janda bodong,
[02:13.75]Korban egonya lelaki..
[02:17.69]Janda bodong, janda bodong,
[02:20.56]Korban poligami..
[02:24.93]
[02:54.03]>>>
[02:55.03]>>
[02:56.03]>
[02:57.03]Gara-gara tak mau dimadu,
[03:00.33]Kau nekat pergi meninggalkanku..
[03:03.12]Tak pernah pulang-pulang lagi,
[03:06.43]Ku sakit hati..
[03:09.15]Bilang tak berani,
[03:12.20]Kau tiru cara sensasi..
[03:16.06]Kau talak kau cerai diriku
[03:18.93]Lewat sms..
[03:22.35]Mana kejantananmu,
[03:25.74]Mana hati nuranimu..
[03:29.67]Kau buang diriku
[03:31.75]Bagaikan baju rombeng..
[03:36.05]Aku si janda bodong,
[03:38.99]Suami minggat kecantol kalong..
[03:42.99]Istri bukan janda bukan,
[03:45.99]Statusku digantung-gantung..
[03:49.88]Aku si janda bodong,
[03:52.56]Surat cerai kosong melompong..
[03:56.49]Istri bukan janda bukan,
[03:59.76]Nasibku digantung-gantung..
[04:03.80]Janda bodong, janda bodong,
[04:06.93]Korban egonya lelaki..
[04:10.56]Janda bodong, janda bodong,
[04:13.56]Korban poligami..
[04:18.18]
————-
Preview:

Sliramu (Tum Hi Ho)

Magdalena_Paijo-Londo
Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
Versi: Magdalena ft. Paijo Londo

Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: azkvlach]
[ar: Magdalena ft. Paijo Londo]
[ti: Sliramu (Tum Hi Ho)]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.02]Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
[00:00.02]by: Magdalena ft. Paijo Londo
[00:13.02]
[00:15.75]>>>
[00:16.75]>>
[00:17.75]>
[00:18.75]Lk: Mung sliramu
[00:20.38]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:23.99]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:28.77]
[00:33.68]Lk: Mung sliramu
[00:36.10]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:39.65]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:44.82]Lk: Yen nganti aku
[00:46.80]Lk: pepisahan karo sliramu,
[00:50.02]Lk: Bebasan nyowo
[00:51.65]Lk: pisah karo rogo..
[00:55.70]
[01:05.95]Pr: Atiku iki
[01:07.51]Pr: ra biso mblenjani,
[01:10.87]Pr: Yo mung sliramu
[01:12.42]Pr: sing neng njero ati..
[01:17.16]
[01:21.20]Pr: Atiku iki
[01:23.13]Pr: ra biso mblenjani,
[01:26.36]Pr: Yo mung sliramu
[01:28.22]Pr: sing neng njero ati..
[01:31.66]Pr: Senadyan akeh
[01:34.14]Pr: pacoban lan godha,
[01:36.87]Pr: Janji neng ati
[01:38.49]Pr: ra pisah selawase..
[01:42.42]Lk: Sepisanan ketemu
[01:44.27]Lk: aku ra biso turu,
[01:46.90]Lk: Mung tansah kelingan
[01:48.88]Lk: esem guyumu..
[01:52.80]
[01:54.23]Pr: Yo mung sliramu,
[01:57.10]Pr: Pancen sliramu
[02:00.02]Pr: sing dadi pepujanku..
[02:05.18]Pr: Neng ati ra biso lali,
[02:10.53]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[02:15.64]
[02:32.79]>>>
[02:33.79]>>
[02:34.79]>
[02:35.79]Lk: Sayang iki selawase,
[02:41.58]Lk: Tresno iki sak teruse..
[02:46.56]Lk: Ora biso ilang soko angenku,
[02:52.28]Lk: Ora biso ilang soko atiku..
[02:57.14]Lk: Sing tak suwun sliramu,
[02:59.94]Lk: Ojo nganti mblenjani,
[03:02.62]Lk: Yen cidro
[03:03.60]Lk: Luwih becik aku mati..
[03:08.03]
[03:10.05]Pr: Yo mung sliramu,
[03:12.58]Pr: Pancen sliramu
[03:15.51]Pr: sing dadi pepujanku..
[03:20.79]Pr: Neng ati ra biso lali,
[03:25.83]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:31.87]Lk: Sliramu pancen sliramu,
[03:36.67]Lk: Sing dadi pepujanku..
[03:41.95]Lk: Neng ati ra biso lali,
[03:46.61]Lk: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:53.21]
————-
Preview:

Seumpomo

Nanda-Feraro_2
Versi: Nanda Feraro

Seumpomo riko ulan,
Isun hang dadi srengenge..
Seumpomo riko kembang,
Isun dadi gagange..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

reff:
Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

reff:
Seumpomo riko ulan,
Isun hang dadi srengenge..
Seumpomo riko kembang,
Isun dadi gagange..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..
Seumpomo riko ulan..
——————
[ver: lyrics]
[id: aaillach]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Seumpomo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.05]Seumpomo
[00:00.05]by: Nanda Feraro
[00:17.05]
[00:19.65]>>>
[00:20.65]>>
[00:21.65]>
[00:22.65]Seumpomo riko ulan,
[00:27.40]Isun hang dadi srengenge..
[00:34.11]Seumpomo riko kembang,
[00:40.33]Isun dadi gagange..
[00:46.24]
[00:48.09]Riko dadi welas,
[00:50.91]Isun dadi sayang..
[00:54.33]Riko hang kangen,
[00:56.49]Isun hang rindu..
[01:02.09]Riko dadi welas,
[01:05.13]Isun dadi sayang..
[01:08.62]Riko hang kangen,
[01:11.05]Isun hang rindu..
[01:14.48]
[01:39.70]>>>
[01:40.70]>>
[01:41.70]>
[01:42.70]Sing ono gunone,
[01:45.70]Isun tanpo riko..
[01:48.59]Sing ono artine,
[01:51.71]Isun tanpo welas riko..
[01:55.25]Paran artine ulan,
[01:58.42]Tanpo sunare srengenge..
[02:01.90]Bengi sing biso terang,
[02:04.64]Bakal peteng selawase..
[02:08.68]
[02:30.96]>>>
[02:31.96]>>
[02:32.96]>
[02:33.96]Seumpomo riko ulan,
[02:38.96]Isun hang dadi srengenge..
[02:45.97]Seumpomo riko kembang,
[02:51.37]Isun dadi gagange..
[02:57.22]
[02:59.22]Riko dadi welas,
[03:01.95]Isun dadi sayang..
[03:05.20]Riko hang kangen,
[03:07.63]Isun hang rindu..
[03:11.05]Riko dadi welas,
[03:13.16]Isun dadi sayang..
[03:16.27]Riko hang kangen,
[03:18.45]Isun hang rindu..
[03:22.74]
[03:24.05]Sing ono gunone,
[03:28.15]Isun tanpo riko..
[03:31.32]Sing ono artine,
[03:34.21]Isun tanpo welas riko..
[03:37.49]Paran artine ulan,
[03:40.48]Tanpo sunare srengenge..
[03:44.39]Bengi sing biso terang,
[03:47.13]Bakal peteng selawase..
[03:51.23]Sing ono gunone,
[03:53.29]Isun tanpo riko..
[03:56.53]Sing ono artine,
[03:59.52]Isun tanpo welas riko..
[04:02.81]Paran artine ulan,
[04:05.98]Tanpo sunare srengenge..
[04:09.58]Bengi sing biso terang,
[04:12.27]Bakal peteng selawase..
[04:16.79]
[04:18.42]Bengi sing biso terang,
[04:22.22]Bakal peteng selawase..
[04:27.31]Seumpomo riko ulan..
[04:33.16]
————-
Preview:

Lele Diwedangi

Suliyana_25
Versi: Suliyana

Ha ha haa..
Ha ha haa..
Ha ha haa..

Nong endi nggoleti kembang ati,
Hang wis ilang..
Nggowo welase roso,
Saiki mung impenan..

Kegowo iline,
Banyu wayah banjir..
Saiki sun welas,
Kok riko nyingkrih..

Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

reff:
Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang keloro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wzvhlcch]
[ar: Suliyana]
[ti: Lele Diwedangi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.09]Lele Diwedangi – Suliyana
[00:04.09]
[00:06.09]>>>
[00:07.09]>>
[00:08.09]>
[00:09.09]Ha ha haa..
[00:11.49]Ha ha haa..
[00:13.19]Ha ha haa..
[00:18.81]
[00:30.12]Nong endi nggoleti
[00:34.23]kembang ati,
[00:35.94]Hang wis ilang..
[00:38.76]Nggowo welase roso,
[00:42.39]Saiki mung impenan..
[00:46.07]Kegowo iline
[00:50.06]Banyu wayah banjir..
[00:55.68]Saiki sun welas,
[00:59.07]Kok riko nyingkrih..
[01:07.44]
[01:19.14]Sun anti-anti tekane riko,
[01:24.14]Kembange ati..
[01:27.16]Obahe suket ring latar,
[01:30.60]Gawe isun kemesar..
[01:34.48]Teko-o teko-o merene..
[01:41.28]Sawangen tulien,
[01:45.60]Isun koyo lele diwedangi..
[01:52.78]
[01:55.72]Isun saiki riko tinggal,
[02:03.41]Wayah welas ring ati
[02:06.38]wis kadhung mekar..
[02:11.25]Isun saiki riko pethal,
[02:18.52]Opo sing rumongso
[02:21.36]riko hang nandur wowo..
[02:26.54]Apuwo saiki
[02:29.93]Isun hang ngunduh loro..
[02:35.85]
[03:00.01]>>>
[03:01.01]>>
[03:02.01]>
[03:03.01]Sun anti-anti tekane riko,
[03:08.11]Kembange ati..
[03:10.47]Obahe suket ring latar,
[03:14.33]Gawe isun kemesar..
[03:18.08]Teko-o teko-o merene..
[03:25.21]Sawangen tulien,
[03:29.07]Isun koyo lele diwedangi..
[03:36.71]
[03:39.39]Isun saiki riko tinggal,
[03:47.14]Wayah welas ring ati
[03:49.95]wis kadhung mekar..
[03:55.26]Isun saiki riko pethal,
[04:02.14]Opo sing rumongso
[04:05.19]riko hang nandur wowo..
[04:10.49]Isun saiki riko tinggal,
[04:17.43]Wayah welas ring ati
[04:21.49]wis kadhung mekar..
[04:26.06]Isun saiki riko pethal,
[04:32.68]Opo sing rumongso
[04:36.18]riko hang nandur wowo..
[04:40.86]Apuwo saiki
[04:43.58]isun hang ngunduh loro..
[04:49.00]Opo sing rumongso
[04:51.88]riko hang nandur wowo..
[04:56.44]Apuwo saiki
[04:59.07]isun hang keloro..
[05:04.50]
————-
Preview: