Ngoleh Pangan Bebarengan

“Ngoleh Pangan Bebarengan” Versi (Xiantza S) Selsa Group

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe dewe..

Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..

Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

reff:
Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

reff:
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe dewe..

Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..

Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *