Ngoleh Pangan Bebarengan

Versi: (Xiantza S) Selsa Group

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe-dewe..

Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..

Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

reff:
Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

reff:
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe-dewe..

Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..

Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..

Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *