Asal Keduman

Versi: Anik Arnika

Mengkenen rasane urip wayuan,
Saban dinane nunggu giliran..
Tapi ora papa asal keduman,
Senajan cuma olih boboran..

Awit dina selasa sampe jemua,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..

Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

reff:
Pengen apa bae keturutan,
Jaluk apa bae kesampean..
Ora pantas yen kula ngelarang,
Lamun kakange arep giliran..

Umah gedong lan mobil mewah,
Sawah lan uga motor ana..
Tapi kula ora kerasan,
Sebab nasibe kula wayuan..

Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

Awit dina slasa sampe jemuah,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..

Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

reff:
Pengen apa bae keturutan,
Jaluk apa bae kesampean..
Ora pantas yen kula ngelarang,
Lamun kakange arep giliran..

Umah gedong lan mobil mewah,
Sawah lan uga motor ana..
Tapi kula ora kerasan,
Sebab nasibe kula wayuan..

Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

Awit dina slasa sampe jemuah,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..

Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *