Trenyuh (yunita)


Yunita_supranada
Versi: Yunita CS.Supranada

Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..

reff:
Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..
———————
[ver: lyrics]
[id: swkbupch]
[ar: Yunita CS. Supranada]
[ti: Trenyuh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:50]
[00:00.25]Trenyuh
[00:00.25]by: Yunita CS. Supranada
[00:30.25]
[00:32.61]>>>
[00:33.61]>>
[00:34.61]>
[00:35.61]Neng omah atiku tansah ngalamun,
[00:41.88]Amergo mikir sing gedhe duwur..
[00:49.36]Dasar bagus pasuryane,
[00:55.83]Esemane soyo gawe bingung..
[01:02.56]Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
[01:09.15]Sopo ngerti yen biso ketemu..
[01:16.55]Nanging ati wis ra kuat,
[01:22.96]Pengen nyanding sliramu wong bagus..
[01:30.85]Aduh sayang yen tak roso
[01:38.45]Soyo suwe tambah tresno..
[01:44.46]Rino wengi nandang roso trenyuh,
[01:50.30]Kangen iki mugo antuk jampi..
[01:57.52]Kapan anggonku biso sesandhingan,
[02:04.05]Bareng sliramu andum katresnan..
[02:11.58]Aku amung tansah nunggu,
[02:17.55]Tresno iki mung kanggo sliramu..
[02:24.77]
[02:48.66]>>>
[02:49.66]>>
[02:50.66]>
[02:51.66]Neng omah atiku tansah ngalamun,
[02:57.81]Amergo mikir sing gedhe duwur..
[03:05.71]Dasar bagus pasuryane,
[03:11.37]Esemane soyo gawe bingung..
[03:17.90]Neng ndalan amung tansah mangu-mangu,
[03:24.38]Sopo ngerti yen biso ketemu..
[03:31.46]Nanging ati wis ra kuat,
[03:37.93]Pengen nyanding sliramu wong bagus..
[03:45.27]Aduh sayang yen tak roso
[03:52.54]Soyo suwe tambah tresno..
[03:58.55]Rino wengi nandang roso trenyuh,
[04:04.44]Kangen iki mugo antuk jampi..
[04:11.28]Kapan anggonku biso sesandhingan,
[04:17.69]Bareng sliramu andum katresnan..
[04:25.29]Aku amung tansah nunggu,
[04:31.19]Tresno iki mung kanggo sliramu..
[04:37.97]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s