Trenyuh (yunita)

“Trenyuh Yunita CS.Supranada”

Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..

reff:
Neng omah atiku tansah ngalamun,
Amergo mikir sing gedhe duwur..
Dasar bagus pasuryane,
Esemane soyo gawe bingung..

Neng ndalan amung tansah mangu mangu,
Sopo ngerti yen biso ketemu..
Nanging ati wis ra kuat,
Pengen nyanding sliramu wong bagus..

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno..
Rino wengi nandang roso trenyuh,
Kangen iki mugo antuk jampi..

Kapan anggonku biso sesandhingan,
Bareng sliramu andum katresnan..
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *