Setengah Ati

“Setengah Ati Rozy Abdillah”

Hang sun roso lorone ring jero ati,
Mergo magih sing biso lali..
Enget riko demenan maning,
Tego riko ngeliyo ati,
Wis semene baen crito welas iki..

Saikine riko njaluk sepuro,
Tapi isun sing biso lali..
Waktu welas sun belani,
Keronto-ronto noring ati,
Mergo welas riko mung setengah ati..

reff:
Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Bengen riko sio-sio,
Welas sun iki..

Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Serto buru saiki,
Isun riko goleti..

Tapi sing isun tompo,
Riko njaluk mbalik maning..
Mergane isun weruh,
Welas riko mung setengah ati..

reff:
Hang sun roso lorone ring jero ati,
Mergo magih sing biso lali..
Enget riko demenan maning,
Tego riko ngeliyo ati,
Wis semene baen crito welas iki..

Saikine riko njaluk sepuro,
Tapi isun sing biso lali..
Waktu welas sun belani,
Keronto-ronto noring ati,
Mergo welas riko mung setengah ati..

reff:
Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Bengen riko sio-sio,
Welas sun iki..

Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Serto buru saiki,
Isun riko goleti..

Tapi sing isun tompo,
Riko njaluk mbalik maning..
Mergane isun weruh,
Welas riko mung setengah ati..

Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Bengen riko sio-sio,
Welas sun iki..

Welas setengah ati,
Welas riko setengah ati..
Serto buru saiki,
Isun riko goleti..

Tapi sing isun tompo,
Riko njaluk mbalik maning..
Mergane isun weruh,
Welas riko mung setengah ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *