Kangen (ilse setroredjo)

Versi: Ilse Setroredjo

Padang rembulan neng plataran,
Soyo nggugah ati,
Kang kasmaran..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Wong kang tak tresnani..
Tresnani..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

reff:
Tak suwun sliramu,
Percoyo aku sayang..
Kangen aku kangen sliramu,
Aku pingin ketemu..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

reff:
Tak suwun sliramu,
Percoyo aku sayang..
Kangen aku kangen sliramu,
Aku pingin ketemu..

Sliramu sing tak tresnani,
Percoyo aku o kangmas,
Percoyo sayang..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

Wis wengi soyo sepi,
Mung kanggo sliramu..
Sing kang tak tresnani..
Tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *