Neng Pacitan

Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Ft: Koyo ngene rasane wong kasmaran,
Pr: Rino wengi neng ati yo ra karuan..
Ft: Tansah kelingan
Pr: Kepingin nyawang,
Pr: Neng kene neng kutho pacitan..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti mati mung kowe sing ono ati..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Neng pacitan
Aku ora biso lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *