Neng Ngawi

Lirik Lagu Sanguturu ke-3450 Neng Ngawi
Versi: Didi Kempot

SRENGENGE PADHANGONO ATI IKI,
SINGKIRNO MENDHUNG SING NENG LANGIT KUWI..
AKU KEPINGIN NYAWANG SENAJAN MUNG SEDELO,
ISIH NENG KENE OPO UWIS LUNGO..

REMBULAN SING ONO ING LANGIT BIRU,
KANCANONO AKU WONG SING NANDANG RINDU..
GANDHENGEN TANGANKU AKU PINGIN KETEMU,
BEN MARI ROSO KANGENE ATIKU..

reff:
NENG KENE NENG KUTHO NGAWI,
JANJINE TANSAH NRESNANI..

NENG KENE NENG KUTHO NGAWI,
JANJIMU JARE RA LALI..
NALIKO SEMONO KOWE PAMIT LUNGO,
NENG KENE NENG PRAPATAN KARTONYONO..

Pr:
NENG KENE AKU ORA CIDRO JANJI,
NGANTI MATI SUMPAH AKU ORA LALI..
NDUWE ROSO KANGEN AKU YO ISIH SENENG,
NENG KENE AKU PINGIN URIP BARENG..

reff:
NENG KENE NENG KUTHO NGAWI,
JANJINE TANSAH NRESNANI..

NENG KENE NENG KUTHO NGAWI,
JANJIMU JARE RA LALI..
NALIKO SEMONO KOWE PAMIT LUNGO,
NENG KENE NENG PRAPATAN KARTONYONO..
NALIKO SEMONO KOWE PAMIT LUNGO,
NENG KENE NENG PRAPATAN KARTONYONO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *