Muntang Manting

Versi: Yani Ridho

Bisane wong lanang
gawe dugal..
Nggal dina bli bisa
pisan anteng ning umah..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Bisane wong lanang
gawe dugal..
Nggal dina bli bisa
pisan anteng ning umah..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *