Roso Welas (wandra)

“Roso Welas” versi Wandra

Bengi sun roso sepi,
Sing koyo biasae..
Waktu riko magih,
Nyanding isun nong kene..
Kemulan sepi
Sakat riko sing biso ngancani..

Duh kari gedigi,
Nggudo nong njero ati..
Sun mesti kelangan,
Wong wadon hang sun welasi..
Roso welas iki,
Sing bakal ilang sampek tekane pati..

reff:
Sing pungkas riko nguweni,
Roso welas nong awak iki,
Riko tego golet ganti..

Sing sanggup maning,
Isun bendung banyu moto iki,
Opo tah mulo riko sing nduwe ati..

Duduk polane sun
Sing gelem pisah ambi riko..
Hang sun jaluk
Ojo nong ngarepe moto..

Riko gandengan
ambi wong lanang liyo,
Duh ati iki yo kariyo loro..

reff:
Bengi sun roso sepi,
Sing koyo biasae..
Waktu riko magih,
Nyanding isun nong kene..
Kemulan sepi
Sakat riko sing biso ngancani..

Duh kari gedigi,
Nggudo nong njero ati..
Sun mesti kelangan,
Wong wadon hang sun welasi..
Roso welas iki,
Sing bakal ilang sampek tekane pati..

reff:
Sing pungkas riko nguweni,
Roso welas nong awak iki,
Riko tego golet ganti..

Sing sanggup maning,
Isun bendung banyu moto iki,
Opo tah mulo riko sing nduwe ati..

Duduk polane sun
Sing gelem pisah ambi riko..
Hang sun jaluk
Ojo nong ngarepe moto..

Riko gandengan
ambi wong lanang liyo,
Duh ati iki yo kariyo loro..
Duh ati iki yo kariyo loro..
Duh ati iki yo kariyo loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *