Ojo Ruwet

Versi: Aries Aglies

URIP IKU ORA USAH NGENA-NGENE,
SUSAH SENENG TEKO DILAKONI WAE..
ORA USAH MUMET JO’ DIGAWE RUWET,
SING PENTING MENE ISUK ISO NGLIWET..

URIP IKU OJO DIGAWE NELONGSO,
AYO KERJO DIBARENGI KARO NDUNGO..
REJEKI SITHIK DISYUKURI WAE,
RODOK AKEH OJO LALI SODAKOHE..

REFF:
JO MIKIR PEJABAT SING PODHO BEJAT,
AYO MIKIR ANAK BOJO KERUMAT..
JO MIKIR KORUPSI JO TIRU NGAPUSI,
BONDHO DUNYO ORA DIGOWO MATI..

REFF:
RA SAH NGOYO DADI PEGAWAI NEGERI,
YEN UJUNG-UJUNGE NYOGOK KANAN KIRI..
BANGGAO AWAKMU DADI PETANI,
URIP TENTREM SAMPEK MATI..

REFF:
URIP IKU ORA USAH NGENA-NGENE,
SUSAH SENENG TEKO DILAKONI WAE..
ORA USAH MUMET JO’ DIGAWE RUWET,
SING PENTING MENE ISUK ISO NGLIWET..

URIP IKU OJO DIGAWE NELONGSO,
AYO KERJO DIBARENGI KARO NDUNGO..
REJEKI SITHIK DISYUKURI WAE,
RODOK AKEH OJO LALI SODAKOHE..

REFF:
JO MIKIR PEJABAT SING PODHO BEJAT,
AYO MIKIR ANAK BOJO KERUMAT..
JO MIKIR KORUPSI JO TIRU NGAPUSI,
BONDHO DUNYO ORA DIGOWO MATI..

RA SAH NGOYO DADI PEGAWAI NEGERI,
YEN UJUNG-UJUNGE NYOGOK KANAN KIRI..
BANGGAO AWAKMU DADI PETANI,
URIP TENTREM SAMPEK MATI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *