Gandrung (cici shahita)


Cici-Shahita
Versi: Cici Shahita

ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

WONG YEN LAGI KEPINCUT,
KANDHANE SARWO PATUT..
RA PERDULI NJUR TIBO BENJUT..
WONG YEN LAGI KEPIKAT,
ESEMME DADI OBAT..
BISO NAMBANI WONG SEKARAT..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

reff:
ATI YEN ATI YEN
ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
——————-
[ver: lyrics]
[id: psavhuch]
[ar: Cici Shahita]
[ti: Gandrung]
[al: Campursari Remix]
[by: yanilipatro]
[length: 04:46]
[00:00.06]Gandrung
[00:00.06]by: Cici Shahita
[00:48.06]
[00:50.06]>>>
[00:51.06]>>
[00:52.06]>
[00:53.06]Ati yen lagi gandrung,
[00:56.26]Jare koyo wong linglung..
[00:59.89]Metu-metu koyo wong bingung..
[01:05.71]Ati yen lagi naksir,
[01:09.43]Sarwo apik neng pikir..
[01:13.06]Nganti kisut kakean mikir..
[01:18.49]
[01:21.57]Wong yen lagi kepincut,
[01:25.23]Kandhane sarwo patut..
[01:29.32]Ra perduli njur tibo benjut..
[01:35.24]Wong yen lagi kepikat,
[01:38.65]Esemme dadi obat..
[01:42.25]Biso nambani wong sekarat..
[01:47.77]
[01:50.67]Tresno sing sejati,
[01:54.48]Ra nganggo ngapusi..
[01:57.90]Senadyan duwit entek
[02:00.98]Setyane tekan pati..
[02:04.85]Yen tresno gombal,
[02:08.15]Seminggu bubar..
[02:11.18]Koyo wite tebu,
[02:15.46]Koyo wite pisang,
[02:18.25]Yen wis bosen ditinggal..
[02:23.41]
[02:48.00]>>>
[02:49.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Ati yen ati yen
[02:53.16]Ati yen lagi gandrung,
[02:56.10]Jare koyo wong linglung..
[02:59.57]Metu-metu koyo wong bingung..
[03:05.84]Ati yen lagi naksir,
[03:08.84]Sarwo apik neng pikir..
[03:12.63]Nganti kisut kakean mikir..
[03:17.85]
[03:20.59]Tresno sing sejati,
[03:25.02]Ra nganggo ngapusi..
[03:28.31]Senadyan duwit entek
[03:31.42]Setyane tekan pati..
[03:35.96]Yen tresno gombal,
[03:38.58]Seminggu bubar..
[03:42.31]Koyo wite tebu,
[03:45.36]Koyo wite pisang,
[03:49.03]Yen wis bosen ditinggal..
[03:53.82]
[03:56.93]Tresno sing sejati,
[04:00.67]Ra nganggo ngapusi..
[04:04.28]Senadyan duwit entek
[04:07.39]Setyane tekan pati..
[04:11.87]Yen tresno gombal,
[04:14.42]Seminggu bubar..
[04:18.21]Koyo wite tebu,
[04:21.70]Koyo wite pisang,
[04:24.99]Yen wis bosen ditinggal..
[04:29.97]Yen wis bosen ditinggal..
[04:36.44]Yen wis bosen ditinggal..
[04:42.60]Yen wis bosen ditinggal..
[04:44.84]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s