Gandrung (cici shahita)

Versi: Cici Shahita

ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

WONG YEN LAGI KEPINCUT,
KANDHANE SARWO PATUT..
RA PERDULI NJUR TIBO BENJUT..
WONG YEN LAGI KEPIKAT,
ESEMME DADI OBAT..
BISO NAMBANI WONG SEKARAT..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

reff:
ATI YEN ATI YEN
ATI YEN LAGI GANDRUNG,
JARE KOYO WONG LINGLUNG..
METU-METU KOYO WONG BINGUNG..
ATI YEN LAGI NAKSIR,
SARWO APIK NENG PIKIR..
NGANTI KISUT KAKEAN MIKIR..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

TRESNO SING SEJATI,
RA NGANGGO NGAPUSI..
SENADYAN DUWIT ENTEK
SETYANE TEKAN PATI..
YEN TRESNO GOMBAL,
SEMINGGU BUBAR..
KOYO WITE TEBU,
KOYO WITE PISANG,
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..
YEN WIS BOSEN DITINGGAL..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *