Sewidak Pitu

Versi: Nunung Alvi
Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..
Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..
reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..
Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..
Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..
reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..
Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..
Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..
Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..

Jangan Tinggalkan Aku

Versi: Imam S Arifin ft. Nana Mardiana
Pr:
Jangan tinggalkan aku,
Kumohon kepadamu..
Tak sanggup diri ini,
Hidup tanpa dirimu..
Lk:
Kekasihku,
Percayalah padaku sayang..
Aku juga telah bersumpah,
Tak rela kau disentuh orang..
Hanya dirimu permata hatiku..
Ft:
Jangan tinggalkan aku,
Kumohon kepadamu..
Tak sanggup diri ini,
Hidup tanpa dirimu..
reff:
LK:
Cintaku hanya satu,
Sayangku cuma kamu..
Hidupku ini,
Untukmu kasih..
Biarpun bidadari,
Yang datang menggodaku..
Tak sedikitpun,
Goyah imanku..
Pr: Aku slalu setia,
Ft: Semoga yang kuasa,
Ft: Slalu melimpahkan,
Ft: Rahmatnya pada cinta kita..
Ft:
Jangan tinggalkan aku,
Kumohon kepadamu..
Tak sanggup diri ini,
Hidup tanpa dirimu..
reff:
LK:
Cintaku hanya satu,
Sayangku cuma kamu..
Hidupku ini,
Untukmu kasih..
Biarpun bidadari,
Yang datang menggodaku..
Tak sedikitpun,
Goyah imanku..
Pr: Aku slalu setia,
Ft: Semoga yang kuasa,
Ft: Slalu melimpahkan,
Ft: Rahmatnya pada cinta kita..
Ft:
Jangan tinggalkan aku,
Kumohon kepadamu..
Tak sanggup diri ini,
Hidup tanpa dirimu..
Ha a a a..
Ha a a a..

Welas Sampek Mati

Versi: Rozy Abdillah
Mrono salah merene salah,
Pikir bingung ati susah..
Ngalor salah ngidul salah,
Sampek awak sing biso tingkah..
Rujak wuni ulege canthuk,
Yo ragine sing milu nggawe..
Jantung ati sing biso tutug,
Kari demene sing milu duwe..
Yaaaa…hoooo..
Iki gending pujane ati,
Sing biso nyanding tetep sun boti..
Yaaaa…hoooo..
Magih prawan sing biso mbarengi,
Masio rondone tetep sun karepi..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Yaaaa…hoooo..
Mrono salah merene salah,
Pikir bingung ati susah..
Ngalor salah ngidul salah,
Sampek awak sing biso tingkah..
reff:
Rujak wuni ulege canthuk,
Yo ragine sing milu nggawe..
Jantung ati sing biso tutug,
Kari demene sing milu duwe..
Yaaaa…hoooo..
Iki gending pujane ati,
Sing biso nyanding tetep sun boti..
Yaaaa…hoooo..
Magih prawan sing biso mbarengi,
Masio rondone tetep sun karepi..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Sakat bengen sampek saiki,
Welas isun yo sampek mati..
Yaaaa…hoooo..
Yaaaa…hoooo..
Yaaaa…hoooo..

Kuciwa

Versi: Sherefa Yorks
SEPISANAN KETEMU,
WEKTU KU NENG KUTHOMU..
KOWE LAN AKU JATUH CINTA,
TERUS NGUCAPKE JANJI..
MULO MBIYEN AKU WIS KONDHO,
AKU MUNG NDUWE TRESNO..
SLIRAMU JANJI WELAS ASIH,
ANRESNANI AWAKKU..
NYATANE NGENDI JANJIMU MUNG PALSU,
NGAPUSI AKU..(NGAPUSI AKU..)
MBOK ANGGEP AWAKKU IKI, MBOK ANGGEP AKU
KOYO BENALU MUNG NEMPEL URIPMU..
NYATANE KOWE MBALIK OMONGANKU,
MUNG NGAPUSI AKU..
LORO ATIKU NGAPUSI AKU,
AKU KUCIWO..
reff:
MULO MBIYEN AKU WIS KONDHO,
AKU MUNG NDUWE TRESNO..
SLIRAMU JANJI WELAS ASIH,
ANRESNANI AWAKKU..
NYATANE NGENDI JANJIMU MUNG PALSU,
NGAPUSI AKU..(NGAPUSI AKU..)
MBOK ANGGEP AWAKKU IKI, MBOK ANGGEP AKU
KOYO BENALU MUNG NEMPEL URIPMU..
NYATANE KOWE MBALIK OMONGANKU,
MUNG NGAPUSI AKU..
LORO ATIKU NGAPUSI AKU,
AKU KUCIWO..
LORO ATIKU NGAPUSI AKU,
AKU KUCIWO..

KPK (Kangen Pengen Ketemu)

Versi: Viola Arsa
Sayangku kamu ada dimana,
Ku rindu sudah lama tak jumpa..
Sayangku aku sudah nggak tahan,
Sendiri didalam kesepian..
KPK..Kangen Pengen Ketemu,
KPK..Kuingin Peluk Kamu..
KPK..Kangen Pengen Ketemu,
KPK..Ku butuh Perhatian Kamu..
reff:
Sayangku kamu ada dimana,
Ku rindu sudah lama tak jumpa..
Sayangku aku sudah nggak tahan,
Sendiri didalam kesepian..
KPK..Kangen Pengen Ketemu,
KPK..Kuingin Peluk Kamu..
KPK..Kangen Pengen Ketemu,
KPK..Ku butuh Perhatian Kamu..

Ngoleh Pangan Bebarengan

Versi: (Xiantza S) Selsa Group
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe-dewe..
Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..
Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..
reff:
Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..
reff:
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan kali gede..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan dewe-dewe..
Ngetan bareng ngetan,
Arep ngidul ora’ wani..
Mangan ora’ mangan,
Asal kumpul dadi siji..
Ra biso ora,
Trimo-en urip koyo ngunu..
Yen biso kudu,
Boto-boto nyambut gawe..
Ngidul bareng ngidul,
Arep ngetan tuku ketan..
Kumpul entuk kumpul,
Nggolek pangan bebarengan..

Air Mata Perkawinan

Versi: Mansyur S
“Hoooo..kau dusta..,
“Kau dusta..,
“Siapakah orangnya..,
“Siapa..,
“Siapa..,
Katakanlah siapakah,
Orang yang telah mendahului aku..
Katakanlah siapakah,
Orang yang telah mendahului aku..
Andainya kau katakan,
Sebelum perkawinan..
Tak akan menjadi,
Rasa penyesalan..
Malam pertama kudambakan,
Telah berakhir dengan..
Kekecewaan dan,
Penuh penyesalan..
reff:
Apa arti tangisanmu,
Didepan penghulu..
Apa arti tangisanmu,
Didepan penghulu..
Kalau dirimu tak suci lagi,
Andai kutahu sejak bercinta..
Tak akan terjadi,
Perkawinan ini..
Yang paling menyakitkan ho..
Yang paling menyakitkan hatiku ini..
Orang makan nangkanya
Aku dapat getahnya, ho..
Ku dapat getahnya..
Katakanlah siapakah,
Orang yang telah mendahului aku..
Malam pertama kudambakan,
Telah berakhir dengan..
Kekecewaan dan,
Penuh penyesalan..
reff:
Apa arti tangisanmu,
Didepan penghulu..
Apa arti tangisanmu,
Didepan penghulu..
Kalau dirimu tak suci lagi,
Andai kutahu sejak bercinta..
Tak akan terjadi,
Perkawinan ini..
Yang paling menyakitkan ho..
Yang paling menyakitkan hatiku ini..
Orang makan nangkanya
Aku dapat getahnya, ho..
Ku dapat getahnya..
Katakanlah siapakah,
Orang yang telah mendahului aku..
Malam pertama kudambakan,
Telah berakhir dengan..
Kekecewaan dan,
Penuh penyesalan..

Bojo Ketikung

Versi: Ratna Antika
“Jangan opo? jangan kangkung
“Tempe opo? tempe koro
“Ngopo kok bingung? wedi ditikung
“Popo po ora? ora popo bro
“Iyo ta?..
Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..
Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..
Hey kowe koncoku,
Sing jarene csku,
Nanging nyatane neng mburi,
Kok kowe koyo pabu,
Mbribik nikung nyiak,
Bojone konco dewe,
Ora mikir koncone,
Tumindak sak penak’e,
Paiten cangkem lunyu,
Kau merebut pacarku,
Tusuk dari belakang,
Ah mana kutahu,
Seakan kau arjuna,
Padahal engkau keju,
Ra nganggo sopan santun,
Kau dustai diriku,
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..
Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..
Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..
Aku kurang opo,
Kok kowe iso tego,
Opo ono salahku,
Terus kowe nikung aku,
Opo butuh ajarno,
Kok kowe kudu lilo,
Ngrasakno tumindakmu,
Sing ngrugekke awakku,
Pancen kowe konyol,
Neng utekmu kok protol,
Pendhak dinane awak’e,
Bojoku tok gondhol,
Tak bisa aku pendam,
Mana sanggup bertahan,
Neng ngarep kok apik’an,
Neng mburi kok bajingan,
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..
Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..
Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..
Yo wis sak karepmu,
Nek ngene ki caramu,
Yen iki wis dalane,
Aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak bedani,
Kok watakmu kemlinthi,
Pacar teman sendiri,
Kau anggap permaisuri,
Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng,
Awet tekan tuwo,
Sakjane aku ngguyu,
Mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku,
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku mencoba ra popo..
Sak tenane atiku loro,
Nanging aku kebacut loro..
Aku ra nyongko,
Kowe tego karo konco..
Jarene konco kenthel,
Bojoku tok sleding tekel..
Opo ra ono,
Kimcil liyo sing seneng kowe..
Nganti kowe nikung,
Bojone konco dewe..

Undangan Palsu

Versi: Caca Handika
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Ha ha ha..
Kalau saja aku tahu,
Salamah itu namamu..
Tak mungkin aku hadiri,
Pesta perkawinan ini..
Engkau kirimkan surat undangan,
Kau tulis nama palsu belaka..
Semula aku tiada percaya,
Dirimu tega khianat cinta..
Kado yang kubawa ini,
Tak kuasa aku berikan..
Karena aku kecewa,
Engkau binasakan cinta..
reff:
Mengapa tega kau mengundangku,
Ataukah sengaja menyakitiku..
Sungguh hatimu tiada peduli,
Kau anggap diriku tak punya hati..
Sejuta sesal dalam hatiku,
Mengenal nama dan cinta palsu..
Kalau saja aku tahu,
Salamah itu namamu..
Tak mungkin aku hadiri,
Pesta perkawinan ini..
reff:
Mengapa tega kau mengundangku,
Ataukah sengaja menyakitiku..
Sungguh hatimu tiada peduli,
Kau anggap diriku tak punya hati..
Sejuta sesal dalam hatiku,
Mengenal nama dan cinta palsu..
Kalau saja aku tahu,
Salamah itu namamu..
Tak mungkin aku hadiri,
Pesta perkawinan ini..
Engkau kirimkan surat undangan,
Kau tulis nama palsu belaka..
Semula aku tiada percaya,
Dirimu tega khianat cinta..
Kado yang kubawa ini,
Tak kuasa aku berikan..
Karena aku kecewa,
Engkau binasakan cinta..

Asal Keduman

Versi: Anik Arnika
Mengkenen rasane urip wayuan,
Saban dinane nunggu giliran..
Tapi ora papa asal keduman,
Senajan cuma olih boboran..
Awit dina selasa sampe jemua,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..
Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..
reff:
Pengen apa bae keturutan,
Jaluk apa bae kesampean..
Ora pantas yen kula ngelarang,
Lamun kakange arep giliran..
Umah gedong lan mobil mewah,
Sawah lan uga motor ana..
Tapi kula ora kerasan,
Sebab nasibe kula wayuan..
Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..
Awit dina slasa sampe jemuah,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..
Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..
reff:
Pengen apa bae keturutan,
Jaluk apa bae kesampean..
Ora pantas yen kula ngelarang,
Lamun kakange arep giliran..
Umah gedong lan mobil mewah,
Sawah lan uga motor ana..
Tapi kula ora kerasan,
Sebab nasibe kula wayuan..
Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..
Awit dina slasa sampe jemuah,
Laki gilire ning rabi kang tua..
Nasib diri kula dadi kang muda,
Kudu nrima apa sing ana..
Sing penting asal keduman,
Sing penting asal keduman..

1 2 3 6