Godong Boled

Versi: Yati Komala

“Tanpa salah lan dosa..
“Digawe lara..
“Jeritan lan tangisan,
“Blenak pikiran..

Panase aspal dermaga,
Bli nyusul atine kula..
Due laki ora eman ning rabi,
Kawin maning tanpa permisi..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *