Sepurane Baen

Versi: Mahesa

Sepurane baen sun eman nong welase,
Hang bengene sing gampang ulihe nggayuh atine..
Saikine riko teko nong isun maning,
Arep nyambung roso hang wis riko gawe..
Riko gawe loro..

Sepi hang sun roso sakat riko tinggalno,
Saiki ilang mergo ono hang ngganteni liyan riko..
Dudu sun sing welas dudu sun wis sing demen,
Tapi ati iki wis ono hang manggoni..
Sepurane baen..

reff:
Lilakno wis isun lilakno
jo ngarep isun maning,
Ojo nyikso isun maning..

Loro rasane mulo loro
kadhung ati wis sing ono,
Njaluk tulung riko ngadoh..

Sepurane baen sun eman nong welase,
Hang bengene sing gampang ulihe nggayuh atine..
Saikine riko teko nong isun maning,
Arep nyambung roso hang wis riko gawe..
Riko gawe loro..

reff:
Lilakno wis isun lilakno
jo ngarep isun maning,
Ojo nyikso isun maning..

Loro rasane mulo loro
kadhung ati wis sing ono,
Njaluk tulung riko ngadoh..

Lilakno wis isun lilakno
jo ngarep isun maning,
Ojo nyikso isun maning..

Loro rasane mulo loro
kadhung ati wis sing ono,
Njaluk tulung riko ngadoh..

Sepurane baen sun eman nong welase,
Hang bengene sing gampang ulihe nggayuh..
Sepurane baen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *