Kidung Perpisahan

Versi: Nunung Alvi

Kelingan yen bengi padang ulan,
Midang ning latar ndodok loroan..
Ngucap janji ora sepisan,
Urip mati arep bebarengan..

Nanging akhire ora nyangka,
Sumpah suci gawe cilaka..
Ngomong manise kaya madu,
Sing akhire gawe ati tatu..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *