Ayang Ayang

Versi: Mahesa

Mung ayang-ayang riko,
Ayang-ayang riko hang gemantung nong moto..
Nong rino lan wengi,
Mung riko hang isun kangeni..

Mung ayang-ayang riko,
Ayang-ayang riko hang nekani ring impi..
Tiap nutup moto,
Mung rupan riko hang ngatoni..

Magih sing biso
sun buang ngilangno roso..
Wis kadhung jeru ati iki..

Sakat riko ngomong arepe ngadoh,
Isun wis pasrah mergo isun wis rumongso..
Duso hang bengen isun lakoni,
Mecahno ati..

Getun sing biso mbaleni cerito,
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo..
Saiki mung biso sun bayangno,
Ayang-ayang ngganti ragan riko..

Mung ayang-ayang riko,
Ayang-ayang riko hang nekani ring impi..
Tiap nutup moto,
Mung rupan riko hang ngatoni..

Magih sing biso
sun buang ngilangno roso..
Wis kadhung jeru ati iki..

reff:
Sakat riko ngomong arepe ngadoh,
Isun wis pasrah mergo isun wis rumongso..
Duso hang bengen isun lakoni,
Mecahno ati..

Getun sing biso mbaleni cerito,
Isun lan riko susah seneng bareng nyonggo..
Saiki mung biso sun bayangno,
Ayang-ayang ngganti ragan riko..
Ayang-ayang ngganti ragan riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *