Nglakoni Wayuan

Versi: Yati Komala

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *