Ojo Selingkuh (mahesa)

Versi: Mahesa ft. Vita Academy

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
SAAT SUN TINGGAL MENYANG..
RIKO OJO NGAPUSI,
MUNG PURA-PURA SAYANG..

Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

reff:
Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

reff:
Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

Ft:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *