Luntur (mahesa dewi cinta)

Versi: Mahesa ft. Dewi Cinta

Lk:
Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman..
Mergo riko sing koyo bengen maning..

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso..
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen..

reff:
Pr:
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro..
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro..

reff:
Lk:
Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman..
Mergo riko sing koyo bengen maning..

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso..
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen..

reff:
Pr:
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro..
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro..

Ft:
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro..
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *