Kopi Lendot


Sri-Avista_8
Versi: Sri Avista

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT,
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT..
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qslivach]
[ar: Sri Avista]
[ti: Kopi Lendot]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:00.01]Kopi Lendot – Sri Avista
[00:25.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Gara-gara kopi lendot,
[00:32.68]Laki sering sengat-sengot..
[00:36.30]Yen bengi mangkat begadang,
[00:39.18]Nongkronge ning warung wedang..
[00:42.74]
[00:48.18]Gara-gara kopi lendot,
[00:50.93]Sing ana ning warung toak..
[00:54.05]Duit lan pekaya entog,
[00:57.11]Kanggo nyewaki pelayan..
[01:00.68]
[01:25.86]>>>
[01:26.86]>>
[01:27.86]>
[01:28.86]Tuku sapi ulihe bandot,
[01:34.10]Lanange ngopi wadone nglendot..
[01:40.41]
[01:47.81]Yen ning umah pengene sewot,
[01:53.31]Rabine nglendot ngomonge abot..
[02:00.43]Laki lagi kedanan ning kopi lendot,
[02:06.06]Rumah tangga bahagia dadine pegot..
[02:11.81]
[02:14.24]Gara-gara kopi lendot,
[02:17.00]Sing ana ning warung toak..
[02:20.05]Duit lan pekaya entog,
[02:23.06]Kanggo nyewaki pelayan..
[02:26.68]
[02:51.00]>>>
[02:52.00]>>
[02:53.00]>
[02:54.00]Tuku sapi ulihe bandot,
[03:00.13]Lanange ngopi wadone nglendot..
[03:06.57]
[03:14.01]Yen ning umah pengene sewot,
[03:19.26]Rabine nglendot ngomonge abot..
[03:26.26]Laki lagi kedanan ning kopi lendot..
[03:31.95]Rumah tangga bahagia dadine pegot..
[03:37.63]
[03:39.82]Gara-gara kopi lendot,
[03:42.44]Laki sering sengat-sengot..
[03:45.82]Yen bengi mangkat begadang,
[03:48.76]Nongkronge ning warung wedang..
[03:52.32]
[03:57.38]Gara-gara kopi lendot,
[03:59.94]Sing ana ning talang toak..
[04:03.69]Duit lan pekaya entog,
[04:06.63]Kanggo nyewaki pelayan..
[04:10.07]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s