Kopi Lendot


Versi: Sri Avista

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT,
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

reff:
TUKU SAPI ULIHE BANDOT,
LANANGE NGOPI WADONE NGLENDOT..

YEN NING UMAH PENGENE SEWOT,
RABINE NGLENDOT NGOMONGE ABOT..
LAKI LAGI KEDANAN NING KOPI LENDOT..
RUMAH TANGGA BAHAGIA DADINE PEGOT..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
LAKI SERING SENGAT-SENGOT..
YEN BENGI MANGKAT BEGADANG,
NONGKRONGE NING WARUNG WEDANG..

GARA-GARA KOPI LENDOT,
SING ANA NING WARUNG TOAK..
DUIT LAN PEKAYA ENTOG,
KANGGO NYEWAKI PELAYAN..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *