Anakku (didi kempot)

“Anakku Didi Kempot”

Cup meneng wis ojo nangis,
Menengo angger anakku..
Kabeh mau wis ginaris,
Bapakmu..

Ibumu ninggalke kowe,
Nuruti karep atine..
Wis meneng angger anakku,
Cah ayu..

Ayo gek ndang turu dongakno ibumu,
Mugo eling bali karo aku..
Jo lali ndedonga marang kang kuwoso,
Mugo-mugo ibu enggal teko..

Wis cup meneng ojo nangis,
Menengo anakku..
Ayo gek ndang turu,
Anakku..

Jo lali tansah ndedonga,
Nyuwun kang kuwoso..
Mugo ibu enggal,
Cepet teko..

reff:
Ibumu ninggalke kowe,
Nuruti karep atine..
wis meneng angger anakku,
cah ayu..

Ayo gek ndang turu dongakno ibumu,
Mugo eling bali karo aku..
Jo lali ndedonga marang kang kuwoso,
Mugo-mugo ibu enggal teko..

Wis cup meneng ojo nangis,
Menengo anakku..
Ayo gek ndang turu,
Anakku..

Jo lali tansah ndedonga,
Nyuwun kang kuwoso..
Mugo ibu enggal,
Cepet teko..

Wis cup meneng ojo nangis,
Menengo anakku..
Ayo gek ndang turu,
Anakku..

Jo lali tansah ndedonga,
Nyuwun kang kuwoso..
Mugo ibu enggal,
Cepet teko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *