Rabi Telu

Lirik Lagu Sanguturu ke-3400 Rabi Telu
Versi: Niken Arisandi

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

reff:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

REFF:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *