Rabi Telu

Lirik Lagu Sanguturu ke-3400 “Rabi Telu Niken Arisandi”

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG BUANG..

PIKIR PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

reff:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI KARI MLUNGKER RING GERDU..

PIKIR PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

REFF:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI KARI MLUNGKER RING GERDU..

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG BUANG..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *