Kangen Hang Kependem


Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nbuoanch]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Kangen Hang Kependem]
[by: yanilipatro]
[length: 05:21]
[00:01.03]Kangen Hang Kependem
[00:01.03]by: Niken Arisandi
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Isun nong riko
[00:32.27]lalio sing biso..
[00:36.01]Rino lan bengi
[00:39.79]ngatono ring moto..
[00:44.05]Eling bengene
[00:47.89]nompo welase..
[00:51.83]Sun kepincut
[00:55.49]nyang omongane..
[00:59.43]
[01:01.27]Riko saiki
[01:04.79]nyang endi anane..
[01:08.53]Isun ditinggal
[01:12.63]sing weruh salahe..
[01:16.44]Obahe godong
[01:20.16]sing gelem ngomong..
[01:24.02]Kebangeten
[01:27.97]yo sing kelakon..
[01:32.31]
[01:48.85]>>>
[01:49.85]>>
[01:50.85]>
[01:51.85]Abot sanggane wong kangen
[02:00.19]Kependem mergo sing direken..
[02:07.01]Uowooo… em eemmh.. hooo..
[02:18.58]Opo wis lali-lalian,
[02:27.06]Opo pancen awak kapusan..
[02:34.11]Uowooo…hooo..
[02:41.56]
[02:50.09]Riko saiki
[02:52.90]nyang endi anane..
[02:57.25]Isun ditinggal
[03:00.86]sing weruh salahe..
[03:05.09]Obahe godong
[03:08.45]sing gelem ngomong..
[03:12.74]Kebangeten
[03:16.41]yo sing kelakon..
[03:21.27]
[03:37.43]>>>
[03:38.43]>>
[03:39.43]>
[03:40.43]Abot sanggane wong kangen
[03:48.08]Kependem mergo sing direken..
[03:56.10]Uowooo… em eemmh.. hooo..
[04:07.05]Opo wis lali-lalian,
[04:15.20]Opo pancen awak kapusan..
[04:22.55]Uowooo…hooo..
[04:29.70]
[04:38.43]Isun nong riko
[04:41.40]lalio sing biso..
[04:46.07]Rino lan bengi
[04:49.37]ngatono ring moto..
[04:53.91]Eling bengene
[04:57.08]nompo welase..
[05:01.32]Sun kepincut
[05:04.36]nyang omongane..
[05:09.77]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s