Kangen Hang Kependem

Versi: Niken Arisandi

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *