Pelem Bapang

“Pelem Bapang” Versi Eka Wati

Pelem bapang duh kakang pelem kuweni,
Pelem gajah mateng akeh sing pengen..
Ngadang adang sing awit taun guri,
Bareng duda kawine karo wong sejen..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..

reff:
Aduh emak tulungana kula,
Luru dukun nggo ngemat si duda..

Aduh emak kulane rasa isin,
Dadi rangda bli kawin kawin..
Akeh sing curiga ana wong lanang dolan,
Disangkane rangda ora karuan..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..

reff:
Aduh emak tulungana kula,
Luru dukun nggo ngemat si duda..

Aduh emak kulane rasa isin,
Dadi rangda bli kawin kawin..
Akeh sing curiga ana wong lanang dolan,
Disangkane rangda ora karuan..

Pelem bapang duh kakang pelem kuweni,
Pelem gajah mateng akeh sing pengen..
Ngadang adang sing awit taun guri,
Bareng duda kawine karo wong sejen..

Dina senen duh kakang dina selasa,
Dina kemis sore jum’at pasarane..
Kaya kenen nasibe dadi wong rangda,
Jagad atis turue langka bature..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *