Ora Dadi Masalah

“Ora Dadi Masalah Dian Marshanda”

Ra nduwe mobil mewah,
ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit,
ora dadi masalah..

Ra nduwe hp pinter,
ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo,
iku baru masalah..

Ra weruh amerika,
ora dadi masalah
Ra weruh kota london,
ora dadi masalah..

Ra weruh kota paris,
ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo,
iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Ra nduwe mobil mewah,
ora dadi masalah
Ra nduwe kartu kredit,
ora dadi masalah..

Ra nduwe hp pinter,
ora dadi masalah
Ra nduwe opo-opo,
iku baru masalah..

Ra weruh amerika,
ora dadi masalah
Ra weruh kota london,
ora dadi masalah..

Ra weruh kota paris,
ora dadi masalah
Ra weruh suroboyo,
iku sih kebangeten..

reff:
Sing penting urip ra kurang mangan,
Ra kurang sandang bro..
Sing penting urip awak sehat wal afiat..

Sing penting urip
Lapang dada trimo ing pandum bro..
Sing penting urip susah seneng dilakoni..

Bondo dunyo dipikir dadi penyakit,
Sugih mlarat wis dadi kembange urip..

Akeh wong sugih depresi,
Mergane ra tau puas..
Sing mlarat uripe tentrem,
Mergo gelem ngucap syukur..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *