Ribute Bae

Versi: Vera Chantika

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *