Nyigar Raga

Versi: Anik Arnika

Sugihe ora rerawat
Mlarate masih sesambat..
Brayan urip rumah tangga,
Jaluk pisah bujukan wong tuwa..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

reff:
Nyigar ning raga,
Cinta kula mati rasa..
Ajer ning peturon,
Kelakon ninggal kloyong..

Kula wis pasrah,
Mader kakang due welas..
Sesal lan sepikulan,
Kakang gawe kapiran..

Sugihe ora rerawat
Mlarate masih sesambat..
Brayan urip rumah tangga,
Jaluk pisah bujukan wong tuwa..

Lara krasa nyigar raga,
Kakang gawe kecewa..
Nyulek geni bakar ning ati,
Kaya urip sesigar mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *