Esuk Esuk Srengengene

Versi: Swara Lintang

Esuk esuk srengengene lagi metu si bu,
Nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu,
(esuk esuk srengengene lagi metu si bu),
(nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu),

Awan awan srengengene eneng tengah si mbah,
Bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah,
(awan awan srengengene eneng tengah si mbah),
(bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah),

Sore sore sinau ono ing sabak bapak,
Griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak,
(sore sore sinau ono ing sabak bapak),
(griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak),

Esuk esuk srengengene lagi metu si bu,
Nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu,
(esuk esuk srengengene lagi metu si bu),
(nyuwun pangestu kang putro bade sinau si bu),

Awan awan srengengene eneng tengah si mbah,
Bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah,
(awan awan srengengene eneng tengah si mbah),
(bungah bungah kang wayah mulih sekolah si mbah),

Sore sore sinau ono ing sabak bapak,
Griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak,
(sore sore sinau ono ing sabak bapak),
(griplak sodo wis gumlethak jroning kotak bapak),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *