Ombak Segoro Kidul

Versi: Yoyok GBN

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *