Pacitan Kutho Pariwisata

Versi: Yulia Candy ft. Edy Suwito

Pr:
Pacitan kutho pariwisata,
Kang wis kondang kaloka ing jagat royo..
Pancen endah mas maneko warno,
Panggonan kang biso nengsemake ati..

Lk:
Dik ayo dik coba mreneo,
Ngendi wae panggonan kang nengsemake..
Kanggo wisata dik poro sutresno,
Ing tlatah pacitan kang kondang kaloka..

Pr:
Banyu anget kanggo tombo ati ruwet,
Pesisir kidul ombak’e kang nrambul-nrambul..
Guwo tabuhan watune keno kanggo gamelan,
Guwo gong endahe tan ono tandhinge..

Mas mas mas dudu kuwi wae,
Panggonan wisata ing kutho pacitan..
Ono watu karung, pesisir srahu, klayar goa putri,
Pancen pacitan kutho pariwisata..

reff:
Pr:
Pacitan kutho pariwisata,
Kang wis kondang kaloka ing jagat royo..
Pancen endah mas maneko warno,
Panggonan kang biso nengsemake ati..

Lk:
Dik ayo dik coba mreneo,
Ngendi wae panggonan kang nengsemake..
Kanggo wisata dik poro sutresno,
Ing tlatah pacitan kang kondang kaloka..

Pr:
Banyu anget kanggo tombo ati ruwet,
Pesisir kidul ombak’e kang nrambul-nrambul..
Guwo tabuhan watune keno kanggo gamelan,
Guwo gong endahe tan ono tandhinge..

Mas mas mas dudu kuwi wae,
Panggonan wisata ing kutho pacitan..
Ono watu karung, pesisir srahu, klayar goa putri,
Pancen pacitan kutho pariwisata..
Pancen pacitan kutho pariwisata..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *