Meteng Telung Wulan

“Meteng Telung Wulan” Versi Dedy Pitak

Jamane jaman wis edan,
Bocah siki ndeles pacaran..
Pamit maring sekolahan,
Jebul nongkrong nang pinggir ndalan..

reff:
Sering gonta ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..

reff:
Sering gonta ganti pasangan,
Dela bae wis bubaran..
Mangkat ngaji nggo alesan,
Jebulane malah janjian..

reff:
Kae deleng anake pak miran,
Ketone ngalim pisan,
Siki meteng telung wulan..

reff;
Duh pak miran rika kudu sabar,
Anak wadon siji malah gawe wirang..

Ayo kabeh de kemutan,
Aja tiru anake pak miran..
Gara gara seneng pacaran,
Nyambi sekolah ninggal momongan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *