Gemantunge Roso

“Gemantunge Roso” versi Wandra

Mung kari angenan,
Welas hang isun sambang..
Saiki wis ilang,
Dadi duwen wong liyan..

Rasane getun temenan,
Bengen isun buang..
Ngaboti wong wadon liyan,
Tibane malah kelaran..

Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..

reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

reff:
Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..

Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..

reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *