Dedek Atiku

Lirik Lagu Sanguturu ke-3350 Dedek Atiku
Versi: Yadi Sukmo

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

reff:
YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *