Tresno Deso Blora

Versi: Ragil Suro Bangkit

Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng jiken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

reff:
Pr:
Cepu blora lewat alas kali muteng,
Yen ra pethuk rasane tansah kelingan..
Wonorejo jepon mampir neng ciken,
Ati iki rasane wis kangen..

Lk:
Papan rekreasi ono tirtonadi,
Kangenku tak simpen ono jroning ati..
Lampu taman sewu anane neng cepu,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

reff:
Pr:
Karang boyongroto,
Katresnanku gemandhul neng njero dodo..
Stasiun balun bablas neng sidodadi,
Tambonono kangen atiku iki..

Lk:
Ngareng kampung baru,
Wiwit mbiyen tresnaku kanggo sliramu..
Howo adem neng desa sambongrejo,
Yen ra pethuk atiku gelo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *