Tuwek Tuwek Kemayu

Versi: Yoyok GBN

Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

reff:
Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

reff:
Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *