Sing Sanggup

Versi: Mahesa ft. Vita Academy

Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

reff:
Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

ft:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *