Ilange Kembang

Versi: Wandra

Hoouu..hoouu..
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

Lintang noring nduwuran,
Rungokeno jerit ati iki..
Sun mesti kelangan kembang,
Hang wis suwi sun tandur ring ati..

Sun jaluk lintang,
kancanono sun iki,
Myakne sing kari sepi ati iki..

reff:
Hoouu
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

reff:
Lintang noring nduwuran,
Rungokeno jerit ati iki..
Sun mesti kelangan kembang,
Hang wis suwi sun tandur ring ati..

Sun jaluk lintang,
kancanono sun iki,
Myakne sing kari sepi ati iki..

reff:
Hoouu
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *