Suka Suka

Versi: Kacang Group

Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe biso lali..

reff:
Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe terus lali..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *