Pedhut Pasar Ngunut

“Pedhut Pasar Ngunut” Versi Bayu Cahyono

Udan deres mendhunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul bakul dagangan dikukuti..
Tak golek’i neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondhol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro goro tuku tahu..

reff:
Udan deres mendhunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul bakul dagangan dikukuti..
Tak golek’i neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondhol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro goro tuku tahu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *