Pedhut Pasar Ngunut

Versi: Bayu Cahyono

Udan deres mendunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul-bakul dagangan dikukuti..
Tak goleki neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang-sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro-goro tuku tahu..

reff:
Udan deres mendunge campur pedhut,
Aku ngiyup neng emper pasar ngunut..
Mlebu pasar jarene tuku tahu,
Meh sedino tak enteni kok ora metu..

Tak leboni pasar wis katon sepi,
Bakul-bakul dagangan dikukuti..
Tak goleki neng lore pasar sapi,
Jebul pacarku digondol blantik sapi..

Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Nduwe pacar kok lunyu koyo welut..
Pacarku ilang neng njero pasar ngunut,
Tak sayang-sayang jebule kok malah mrucut..

Mbok menowo pancen dudu jodoku,
Aku kapok golek pacar ayu..
Pasar ngunut kang dadi seksi bisu,
Pacarku ilang goro-goro tuku tahu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *