Abot Sanggane (yadi sukmo)

Versi: Yadi Sukmo

Abot sanggane dolek pangan,
Rino klawan wengi..
Tansah nandang rekoso,
Lan nelangsaning ati..

Mbok yo enggal-enggal kowe,
Nyuwun lan memuji..
Minto marang,
Nugrahaning kang kuwoso..

Mulo kuwi
Tingkah laku dho sing ati-ati..
Ojo nganti
Gawe gelo lan laraning ati..

Iku ngono pusakane,
Wong urip neng ndunyo..
Yen mbok gawe,
Bakal nemu urip mulyo..

reff:
Mulo kuwi
Tingkah laku dho sing ati-ati..
Ojo nganti
Gawe gelo lan laraning ati..

Iku ngono pusakane,
Wong urip neng ndunyo..
Yen mbok gawe,
Bakal nemu urip mulyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *