Jaman Edan (ragil suro bangkit)

Versi: Ragil Suro Bangkit

E e e e lha kae,
Ono prawan kok seneng kluyuran..
Jare golek hiburan,
Ngalor ngidul wira wiri turut ndalan..

E e rambute semiran,
Werno ireng disulap dadi abang..
Dandane ra karuan,
Sing ditiru koyo wong barat-baratan..

reff:
Jamane jaman wis edan,
Bocah wadon wis ra gelem nyekel dandang..
Nuruti senenge dewe,
Wis ra nggugu pituture wong tuane..
Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..

reff:
E e rambute semiran,
Werno ireng disulap dadi abang..
Dandane ra karuan,
Sing ditiru koyo wong barat-baratan..

reff:
Jamane jaman wis edan,
Bocah wadon wis ra gelem nyekel dandang..
Nuruti senenge dewe,
Wis ra nggugu pituture wong tuane..

Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..
Salah dalan bebas pergaulan,
Tembe mburine malah mung antuk wirang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *