Kesiyo

Versi: Mahesa

Sun cacak maning,
Sun cacak maning sun bukak ati iki..
Hang keseron,
Hang keseron ditatoni..

Riko hang nggawe,
Hang nggawe luluh kakune ati..
Madhangi surem,
Surem sepi nong ati..

Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase..
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

reff:
Sun ngarep impi hang gede,
Welas riko selawase..
Tapi nyatane,
Maning-maning nugel ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

Duso paran ndane isun,
Kok mesti isun kesiyo..
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

Paran baen sun lakoni,
Kekarepan wis sun turuti..
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

(duso paran ndane isun,)
(kok mesti isun kesiyo..)
Sing sepisan ngumbar asmoro,
Pungkase ati mesti loro..

(paran baen sun lakoni,)
(kekarepan wis sun turuti..)
Apuwo balese gedigi,
Njerukno tatu ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *