Ikhlasing Tresno

Versi: Atiek

Opo awakmu ngerteni,
Tresno iki mung kanggo sliramu..
Nadyan kowe ra biso ngerteni,
Tresnoku..

Aku ngerti yen awakku,
Ra biso nduweni sliramu..
Mergo kowe wis milih wong liyo,
Tresnomu..

Aku biso,
Nadyan tanpo sliramu..
Tak ikhlaske lungamu,
Nadyan nangis batinku..

Aku ora butuh,
Nggetuni kabeh iki..
Tak lilakke atimu,
Kanggo wong liyo..

reff:
Opo awakmu ngerteni,
Tresno iki mung kanggo sliramu..
Nadyan kowe ra biso ngerteni,
Tresnoku..

Aku ngerti yen awakku,
Ra biso nduweni sliramu..
Mergo kowe wis milih wong liyo,
Tresnomu..

Aku biso,
Nadyan tanpo sliramu..
Tak ikhlaske lungamu,
Nadyan nangis batinku..

Aku ora butuh,
Nggetuni kabeh iki..
Tak lilakke atimu,
Kanggo wong liyo..

reff:
Opo awakmu ngerteni,
Tresno iki mung kanggo sliramu..
Nadyan kowe ra biso ngerteni,
Tresnoku..

Aku ngerti yen awakku,
Ra biso nduweni sliramu..
Mergo kowe wis milih wong liyo,
Tresnomu..

Aku biso,
Nadyan tanpo sliramu..
Tak ikhlaske lungamu,
Nadyan nangis batinku..

Aku ora butuh,
Nggetuni kabeh iki..
Tak lilakke atimu,
Kanggo wong liyo..
Hooo wong liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *