Cah Angon

Versi: Yadi Sukmo

Isih cilik ojo dolanan dakon,
Dakon kuwi dolanane wong gede..
Luwih becik kowe ndang lungaho angon,
Angon kebo neng sawah nganti sore..

Ndang tumandang cah bagus bagus dewe,
Yen diutus karo romo ibune..
Ojo nganti gawe laraning ati,
Ki tampanono nggo tuku gulo glali..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..

reff:
Luwih becik kowe ndang lungaho angon,
Angon kebo neng sawah nganti sore..

Ndang tumandang cah bagus bagus dewe,
Yen diutus karo romo ibune..
Ojo nganti gawe laraning ati,
Ki tampanono nggo tuku gulo glali..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..

Tak opahi duwit sringgit,
Wis ndang mangkat nyandang ngarit..
Wis ndang mangkat,
Nyandang ngarit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *